Κατάμεστη αίθουσα και ζεστή ατμόσφαιρα στην κοπή της Βασιλόπιτας μας

Το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου παραμονή της Απόκρεω η Ομάδα της Αστικής Σχολής Ταταούλων  έκοψε την βασιλόπιτα της, στον κατάμεστο πολυχώρο του Δήμου Π. Φαλήρου με πλήθος Κωνσταντινουπολιτων  να παρευρίσκονται στην εκδήλωση που τίμησαν Πολιτικές και πολιτειακές αρχές μεταξύ των οποίων διακρίναμε

Τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη  Σπανάκη , τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσις  Δημήτρη Βαγενά, τον π. βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή , τον π. Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά , τον εκπρόσωπο τύπου ΝΔ Τάσο Γαϊτάνη και τον Τάσο Ζαχαρόπουλο επικεφαλής του πολιτικού φορέα Δημοκρατική Διάπλαση, και την  Κα Τόνια Αντωνίου ως εκπρόσωπο του υπουργείου Τουρισμού.

Από τα στελέχη των δήμων ήταν εκτός από το δήμαρχο Π. Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο οι πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων Αλίμου και Π. Φαλήρου Νίκος Χρυσοβερίδης και Στέφανος Διαμαντής .
Ο πρόεδρος του ΠΟΑΚΕ Μιχάλης Κουμεντάκος και το μέλος της διοίκησης του ΠΟΑΚΕ Κωνσταντίνος Βραχλιώτης,  Ο κ. Ανδρέας Δούμας επικεφαλής του συνδυασμού << Όλοι μαζί για το Φάληρο>> και οι σύμβουλοι του δημοτικού συμβουλίου ο Κος Νίκος Μιχαλόπουλος, Κος Μεταξάς και Κα Μιχαλοπούλου.

Από τους Κωνσταντινοπολίτικους Συλλόγους  μας τίμησαν με την παρουσία τους μέλη  από τον σύλλογο Γάλατα, τον σύλλογο Κεντρικιάδων, τον σύλλογο Ζαππίδων , το Νέο Κύκλο Κωνσταντινουπολιτών, τον Μορφωτικό Σύνδεσμο Χάλκης , το σύλλογο Πριγκίπιανών, το σύλλογο του Μεγάλου Ρεύματος < Ταξιάρχης > ,τον σύλλογο Απελαθέντων εκ Τουρκίας , την Εστία (γηροκομείο) Κωνσταντινουπολιτών, τον σύλλογο Μεγάλοσχολιτών, την εθελοντική ομάδα << Ρωμιών Πράξεις >>, τον σύλλογο Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως, τον Αθλητικό σύλλογο Ταταούλων, τον σύλλογο ΣΕΒΑΣΚ ,από το σωματείο < Η Νέα Σινασός >  και εκπρόσωποι από διάφορους άλλους συλλόγους , την Ηλιαχτίδα, τον σύλλογο φίλοι του Ερυθρού Σταυρού και από την εφημερίδα Ανατολή και Πολίτης.

Την βασιλόπιτα μας  ευλόγησε κατόπιν εντολής της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχου κκ. Βαρθολομαίου ο αιδεσιμιολ.  πρωτοπρεσβύτερος  κ. Αθανάσιος Καλογήρου, τον οποίο  συνόδευσε ψαλτικά ο πρόεδρος των εν Ελλάδι Μουσικοφίλων Κων/πολεως  κ. Σταμάτιος Κίσσας .

Στην εκδήλωση  διαβάστηκε  επιστολή  από τον Πρόεδρο της κοινότητας Αγ. Δημητρίου Ταταούλων  κ. Δημήτριο  Ζώτο  μιας και η επιτροπή της Αστικής Σχολής Ταταούλων είναι κάτω από την σκέπη της εφοροεπιτροπής της κοινότητας Αγίου Δημητρίου Ταταούλων .

Χαιρετισμό απέστειλαν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο αναπλ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Κουμουτσάκος, ο υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Κωνσταντίνος Λούλης.

Η ομάδα της Αστικής Σχολής Ταταούλων θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της για την αθρόα προσέλευσή σας , άλλα και την μεγάλη συνδρομή σας, στην συλλογή τροφίμων που διοργανώσαμε ταυτόχρονα για την ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας , στον πολυχώρο του δήμου Παλαιού Φαλήρου για την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας της σχολής μας .

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα κάλυψε η Ελένη Δήμου.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  στους  εθελοντές  που υπερέβαλαν εαυτό για να μπορέσει  να βγει εις πέρας μια τέτοια πολυπληθή διοργάνωση.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους Χορηγούς μας

Δήμο Π. Φαλήρου

PATISSERIE  <<  MAXIM >>
ΒΕΝΙΤΟ Ντελικατέσεν
Σοφράς της Σμύρνης
Νικο Χρυσοβερίδη και
την εταιρεία φύλαξης ΚΟΛΟΣΣΟΣ SECURITY

τους χορηγούς επικοινωνίας την  Εφημερίδα  ΑΝΑΤΟΛΗ  και τους δικτυακούς τόπους ΜΙΚΡΑΣΙΑΣΤΗΣ και VRESTAOLA.EU

Για την  φωτογραφική  κάλυψη της βραδιάς  ένα μεγάλο ευχαριστώ  στον ΣΤΑΥΡΟ  ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ

Επικοινωνία / İletişim

Κοινότης  Ταταούλων /

Aya Dimitri Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı

Διεύθυνση  / Adres : 

Ateşböceği şok. No.2 Kurtuluş,İstanbul

Τηλέφωνο / Telefon :

(+90) 2122506248 , 2122547506

Σελίδα της Αστικής Σχολής

Σελίδα της Κοινότητας

Youtube